Nikolaj Bentzon solo & trio – 'Æblets fald'

Nikolaj Bentzon solo & trio – "Æblets fald"


When?

Start time: Thursday 19:00 (15 February)
End time: Thursday 22:00 (15 February)

About

Kom til intim hjemmekoncert med pianist/komponist, Nikolaj Bentzon. Bentzon vil håndplukke i sit brede og klangfulde repertoire, som spænder fra hovedstrømmen i jazzen til slægtshistorie tilbage fra tip-oldefar, J.P.E. Hartmann. Stil- og temperamentfulde, swingende og virtuose højespringere fra for- og nutid.

Koncerten indleder med en soloafdeling, hvor Bentzon giver eksempler på sin stilistiske bredde og musikhistoriske arv.

I 2. afdeling slutter to andre musikalske æbler sig til – bassist Daniel Frack og trommeslager Karsten Kjems.

Bentzon afspejler gerne og ofte sin arv fra faderen, pianist og komponist Niels Viggo Bentzon, og ligeledes må hans medkombattanter i højeste grad vedkende sig deres musikalske afstamning.

Daneil Frank er en af Danmarks mest efterspurgte kontrabassister, og bror til legendariske Saxofonist Tomas Frank. Karsten Kjems er direkte stikling fra en af Danmarks mest betydningsfulde trommeslagere indenfor jazz- og populærmusikken, Svend-Erik Nørregaard.

Men hvor langt fra stammen var det så lige, at æblerne faldt? Kom til koncert d. 15. februar 2018 kl. 19:30, når stilken løsner. Dørene åbnes kl. 19:00. I Billetprisen er der inkluderet lækker rødvin/hvidvin sammen med ost og skinke i pausen.Upcoming events at Vanløse, Denmark

Carsten Dahl Solo - Unik Eksklusiv Steinwaykoncert
Music

Carsten Dahl Solo - Unik Eksklusiv Steinwaykoncert

Thursday 19:30 (15 March)
Vanløse, Denmark, Vanløse