Oman Elämäni Shamaani ja Pyhäinpäivä

Oman Elämäni Shamaani ja Pyhäinpäivä


When?

Start time: Friday 16:00 (03 November)
End time: Sunday 14:00 (05 November)

Where?

Umao Healing & Artwork
Istedgade 108 st tv, Copenhagen
Sport

About

SHAMANISMIA KOKEMUKSELLISESTI * PYHÄINPÄIVÄ* SEREMONIA * TÄYSIKUU* SUKUPOLVIEN PARANNUS (Ancestral Healing) * SHAMAANIRUMPUMATKA

Tervetuloa viettämään Pyhäinpäivän viikonloppu Frantsilaan shamanistiseen piiriin. Tämä kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa ikiaikainen luonnonviisaus, ihmisen luontosuhde syvemmässä merkityksessä, ja ihmismielen tietoisuus osana maailmankaikkeutta ja luontoa. Kurssi perustuu erityisesti shamanistiseen kokemukseen – Hyppäämme suoraan shamanistiseen täyden kuun seremoniaan, ja koemme sen syvällisyydessään, leikkivyydessään ja luovuudessaan. Tämä viikonloppu sopii sekä uusille shamanismista kiinnostuneille, että teille, jotka ovat olleet jo aiemmin Helenan kursseilla.

Pyhäinpäivä on merkittävä siirtymäriitti shamanistisessa kalenterissa. Viikonlopun aikana keskitymme Pyhäinpäivän merkitykseen ja valmistaudumme kypsästi ja tasapainoisesti tulevaan talviaikaan. Mitä siementä haluamme suojella tulevaan kevääseen? Pyhäinpäivään liittyen uskaltaudumme myös valon ja myötätunnon ilmapiirissä muistella edesmenneitä, ja yhtenä osana viikonlopun antia teemme parannuksen menneille sukupolville (Ancestral Healing). Sukupolvia kattava shamanistinen parannus voi vapauttaa valtavasti positiivisia resursseja omalle hyvinvoinnillemme ja tuleville sukupolville.

Turvallisessa, valoisassa ja leppoisassa ilmapiirissä opimme shamanistisen maailmankatsomuksen arvoituksellisesta ja mystisestä maailmasta ”jalat maassa”. Kurssin aikana käsitellään maailmankaikkeuden peruselementtejä maa, vesi, ilma, tuli, ja avaruus, ja saamme kokemuksellisen käsityksen kuinka nämä yhdistyvät shamanistisessa tietoisuudessa.

Opimme kurssin aikana, mikä on shamanistinen seremonia, ja joka päivä myös koemme sellaisen. Meillä on myös hauskaa!

Kurssin aikana osallistujat tekevät omat shamanistiset alttarinsa, sekä luomme kurssin yhteisen alttarin. Opit, kuinka tehdään perustus shamanistiselle alttarille, ja kuinka maa, vesi, ilma, tuli, ja avaruus yhdistetään alttariin harmonisesti, ja kuinka voit tehdä hyvän perustan omalle mahdolliselle shamanistiselle toiminnallesi. Alttari toimii shamaanin työn keskiössä, keräten siihen tärkeimmät työkalut ja hoitomuodot. Mikäli sinulla jo on alttari, jatkamme alttarin uusien työkalujen parissa, ja syvennymme jo olemassaolevien alttariesineiden merkitykseen.

Kurssin opettaja:
Kurssin opettajana toimii vuonna 1978 syntynyt, YTM (yhteiskuntamaantiede, Itä-Suomen yliopisto), Hum. Kand.(kulttuurientutkimus) Helena Karhu, jolla on shamanistinen yritys Umao Kööpenhaminassa. Helena on kotoisin Joensuusta, mutta on työskennellyt viimeiset 12 vuotta Kööpenhaminassa. Helena on pienten kaksosten äiti, ja kansainvälisen työuransa jälkeen otti vastaan kutsumusammattinsa shamanistisena parantajana ja seremonialistina, ja shamanismin, alkemian, meditaation, ja parantamisen opettajana. Helena painottaa erityisesti shamanistisessa toiminnassaan valoisaa ja hoitavaa puolta, sekä shamanistisen yhteistyön tärkeyttä.

Helenan pääopettaja on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka oppityttönä Helena on suorittanut universaalin shamanismin jatko-opintoja, sekä shamanistisen parantamisen ja mystiikan syventäviä opintoja. Helena on saanut shamanistisia opintoja suoraan myös mm. Jonathan Howitzilta ja Annette Høstilta skandinaavisesta shamanismin keskuksesta Tanskassa ja Ruotsissa. Helenan tausta käsittää myös intensiivisesti tiibetinbuddhismia, ja hän on saanut suoraan opetuksia mm. HH Dalai Lamalta, Peter Fenneriltä, Rob Preecelta ja Stephan Pende Wormlandilta. Helena on saanut Medicine Buddha-initiaatiot Lama Zopa Rinpoche:lta, sekä tiibetiläiseen shamanismiin liittyvän Chöd-initiaation Lama Tsultrim Allionelta. Omiin kokemuksiinsa perustuen Helena yhdistää omassa shamanistisessa toiminnassaan luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia, brasiliaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja, tai mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Lisätietoja Helenasta: www.umaohealing.com

Kurssin pitopaikka:
Kurssi järjestetään Frantsilan hyvän olon keskuksessa ja sen idyllisessä Vihtorin talossa, keskellä Hämeenkyrön kauneinta maalaismaisemaa. Hämeenkyröön pääsee helposti ja edullisesti ympäri Suomea esim. Onnibussilla. Lisätietoja: http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/

Sopiiko kurssi minulle?:
Kurssi sopii kaikille, joita kiinnostaa oppia luonnonviisaudesta, parantamisesta, shamanismista tai alkemiasta. Aiempaa kokemusta shamanismista ei tarvita, mutta mikäli olet jo opiskellut shamanismia aiemmin, tämä kurssi voi tarjota virkistävän näkökulman ja uutta syventävää tietoa.

Hinta ja ilmoittautuminen:
Kurssin hinta on 289 EUR sis. Majoitus täyshoidolla jaetussa huoneessa, kurssin opetus ja sisältö. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu Frantsilan Hyvän olon keskuksen ilmoittautumiskaavakkeen kautta: http://www.frantsilanhyvanolonkeskus.fi/
Ilmoittautumismaksu 130 EUR maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille on rajattu määrä paikkoja.

Ohjelma:

Perjantai 3.11.2017:

16.00 – 17.00 Osallistujien saapuminen ja majoittuminen
17.00 Tervetuliaisloitsut
18.30 Illallinen
19:30 Täyden kuun seremonia

Lauantai 4.11.2017:
06.00 Täyden kuun aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00 Tauko
15:00 Kahvi/tee tuokio
15:30 Kurssin ohjelma
17:30 Illallinen
18:30 Saunominen

Sunnuntai 5.11.2017
07:30 Aamumeditaatio (vapaaehtoinen)
08:00 Aamupala
09:00 Kurssin ohjelma
12:00 Lounas
13:00-14:00 Kurssin päätös
14:00- KotiinlähtöEvents around Umao Healing & Artwork

Jule-Byttemarked i uKirke
Dance
150 m »

Jule-Byttemarked i uKirke

Sunday 10:00 (03 December)
Ukirke, København

Her er vi/hvem er vi/hvad vil vi...
Other
250 m »

Her er vi/hvem er vi/hvad vil vi...

Saturday 11:00 (28 October)
Settlementet, København

Johan Chr. Nord gæster KUK
Art
300 m »

Johan Chr. Nord gæster KUK

Wednesday 18:00 (25 October)
Konservativ Ungdom i København, København

Angulus lagersalg. Med flere.
Art
250 m »

Angulus lagersalg. Med flere.

Friday 11:00 (03 November)
Lagersalg hos Edison, København

AHA! Podcast Værksted I (6 uger)
Crafts
400 m »

AHA! Podcast Værksted I (6 uger)

Wednesday 15:30 (25 October)
Absalon, Copenhagen

AHA! Podcast Værksted II (6 uger)
Crafts
400 m »

AHA! Podcast Værksted II (6 uger)

Thursday 16:30 (26 October)
Absalon, Copenhagen

Efterårsferie Børnenes Loppemarked
Party
400 m »

Efterårsferie Børnenes Loppemarked

Saturday 10:00 (21 October)
Absalon, Copenhagen

Juice Bingo Banko i Absalon
Book
400 m »

Juice Bingo Banko i Absalon

Thursday 20:00 (09 November)
Absalon, Copenhagen