Online kursus: RYD OP I DIT LIV - 9 ugers emotionel detox

Online kursus: RYD OP I DIT LIV - 9 ugers emotionel detox


When?

Start time: Saturday 13:00 (13 January)
End time: Saturday 15:00 (13 January)

About

RYD OP I DIT LIV - 9 UGERS EMOTIONEL DETOX
- online forløb med live kickoff.

13. januar 2018 - 16. marts 2018.

9 ugers onlineforløb til dig, der ønsker et NYT RENT FUNDAMENT I DIT LIV - klar til at begynde på en frisk i alle områder af dit liv.

-----
FOR DIG, DER ER KLAR TIL AT GIVE SLIP PÅ FORTID OG STARTE NYT KAPITEL I DIT LIV.

Alt er energi. Når du føler du sidder fast i dit liv på udvalgte eller alle områder, er energien i og omkring dig stagneret. Når du ikke oplever forandringer og flow i dit liv, er det fordi du sidder fast – i gammel stagneret energi. Tankemæssigt, kropsligt, fysisk i dine omgivelser.

Når du begynder at ændre det energetiske felt i og omkring dig, ændres hele dit liv og din livsoplevelse. Dine følelser. Dine reaktionsmønstre. Dine relationer. Dine muligheder. Små justeringer vil skabe synlige ændringer – og du mærker det. Ser det. Oplever det. I dig selv og i mennesker omkring dig.

I DETTE FORLØB OVER 9 UGER ARBEJDER DU MED AT BEVÆGE OG TRANSFORMERE ENERGIEN I DIT LIV - PÅ FLERE PLANER. INDENI DIG OG OMKRING DIG.

Gennem simple og enormt kraftfulde redskaber og handlinger, rydder op og renser ud, forløser og slipper – og først herefter begynder du at genopbygge.

(mange begår den fejl, at de undlader at rense ordentligt ud, give fuldstændig slip og rydde op i fortiden fx i deres relationer, og tror så de kan starte forfra. Forfra arbejdsmæssigt, kærlighedsmæssigt, selvværdsmæssigt. Men ubevidst sidder de fortsat fast i det gamle, de trækkes tilbage og genoplever samme mønstre igen og igen. kender du det?)

Forløbet støtter dig i at få ryddet op og givet slip på dét, der holder dig fastlåst i dit liv, så energierne kan flyde frit og transformere dit (følelses)liv. Så du kan se mere klart, bevæge dig målrettet fremad i den retning, der begynder at vise sig for dig i slutningen af forløbet.

-----

DETTE ER FOR DIG:
- Du har brug for en ny start på et rent fundament
- Du føler, du sidder fast flere steder i dit liv: dit arbejdsliv er uinspirerende, passionen er væk, dit parforhold er gået i stå, din kreativitet er ikke-eksisterende
- Du føler dig energiforladt, er dvask og ugidelig, du føler dig økonomisk uansvarlig, du savner generelt fornyet energi i dit liv
- Du savner at slippe alt dét, der ikke nærer dig længere
- Du længes efter at bevæge dig gennem livet med lethed og en indre følelse af frihed
- Du har brug for nye sunde vaner der støtter dig til at få det, du længes efter i livet
- Du trænger til at se fremtiden med helt nye øjne – mere klart og tydeligt
- Du længes efter at mærke mere af dén, du er – bag det hele
- Du står foran nye skift i livet, og ønsker et nyt stærkt fundament at stå på
- Du føler dig klar til forvandling af energien i og omkring dig, så du kan skabe nyt liv/ nyt i dit liv
- Du er parat til næste niveau i dit liv

DU RYDDER UD PÅ FLERE PLANER
Du rydder op og ud i dit hjem og dine fysiske omgivelser
Du renser ud i kroppen
Du rydder op i dine relationer.
Du rydder ud i tanker og styrker nyt mindset.
Du får sagt endeligt farvel til overbevisninger der ikke støtter dig – og ændrer dem
Du giver slip på alt det, du ikke har brug for længere – Fysisk, emotionelt og mentalt.
Du slipper og frigiver energi og plads til nye stadier i dit liv – nye niveauer af dig.

-----

EN DYBTGÅENDE PROCES:
Forløbet er fordelt over 4 moduler på 9 uger:
Clean – Cleanse – Relate – Create.

Går du til dette forløb med intensionen om at rense ud og sætte dig selv fri med fornyet energi, vil du opleve magi. Det rykker så vildt på alle mulige planer – af mange årsager.

Modul 1 – CLEAN
Oprydning i dine fysiske omgivelser
Vi starter med udrensning og oprydning i dine fysiske omgivelser. Det kan lyde simpelt, men tro mig – der hænger mange overbevisninger, tunge energier og historier fast i det, vi gemmer på og bor i. Jo mindre rod du gemmer på og hænger fast i, jo lettere har du ved at skifte spor, lukke ny energi ind og træde ind i en ny fase. Det er i denne fase du smider ud, rydder ud, fjerner alt det du ikke længere har brug for i dine fysiske omgivelser. For nogen er dette en kæmpe fase, hvis du har gemt mange år af vejen i skabe/skuffer/lofter/kælderrum. For andre lettere – hvis de løbende smider ud og skiller sig af med det, der ikke er i brug længere. Men min erfaring er – der er enorme mængder uforløst potentiale at hente i dette niveau. Du kan ikke manifestere nyt i gammel energi.

Modul 2 – CLEANSE
Udrensning i din krop
Efter oprydning og udrensning i dit hjem, går vi til din krop. Hvad skal der slippes her?
Dette er et kæmpe område for mange – og et område, der ikke nødvendigvis lader sig slippe i så let, som fase 1. Men vi tager det i små babyskridt og starter med basis. Har du styr på basis?
Du kan i denne fase vælge at følge en hvilken som helst udrensningskur, du selv kender til – eller følge min basis-udrensningsplan, der ikke kan skade dig eller kræver uanede mængder af kosttilskud og indkøb. Denne fase inkluderer et fokus på dine kostvaner, dine søvnvaner, vandindtag, motion & nærvær med naturen.

Modul 3 – RELATE
Oprydning i dine relationer
Fase tre handler om at få ryddet op og renset ud i dine relationer. Hvem dræner dig? Hvad er usagt og skal siges? Hvad skal der undskyldes for, evt erkendes i dine relationer? Skal der sættes grænser tydeligere?

Mange af os ophober negativ drænende energi i vores relationer. Af frygt for at miste. Af frygt for at være for meget/for lidt. Af frygt for at vise hvem vi virkelig er. Af frygt for konsekvensen af at være ærlig. I denne fase afdækker og forløser du – nogen af os skal helt tilbage til barndommen for at opløse blokeringer, andre har rigeligt at arbejde med fra nuet. Du lærer særlige tilgivelses-teknikker, måder at sige undskyld på (også til dig selv), gennemgår indre-barn øvelser og lærer metoder til at mærke dine grænser OG holde fast i dem. Dybest set handler denne udrensningfase om relationen til dig selv – og hvordan den afsejles i dine omkringliggende relationer.

Modul 4 – CREATE
Skabelse af fremtiden
Frugten af de mange ugers udrensning på flere planer viser sig nu. For når du har udrenset og ryddet op – i dine omgivelser, indeni i dig selv og i dine relationer – begynder du at kunne se alting i et andet lys. Du ser klarere. Bredere. Dybere. En del af de blokeringer/slør du har haft før, er nu væk – og du begynder at kunne mærke dig selv bedre. Mere. Du har kortere ind til din autentiske kerne, hvorfra dit livs mening og sandhed udspringer for dig. Det betyder også, at du nu er i stand til langt nemmere og mere ærligt at mærke, hvad du gerne vil – og ikke vil. Hvad du nu er klar til at være og ikke være. Hvad du gerne vil skabe/opnå/opleve i dit liv. Visionerne er mere tydelige og kommer fra et renere sted i dig. Fra dit hjerte og ikke dit frygtsomme hoved. I denne afsluttende fase går vi tæt på visionen for fremtiden og bryder den ud i den rene energi, der er i og omkring dig. Du vil her erfare og opdage, at din fremtid pludselig ser mere inspirerende ud og du faktisk kan se, at det er muligt at opnå. Det er her du oplever, at dit selvværd er blevet stærkere og dine handlemuligheder større. Frugten af de mange ugers udrensning på flere planer viser sig nu – og herfra kan du lægge dine frø til din livsmission og begynde at betræde din livsvej.

Vi starter 13 januar 2018 med LIVE kickoff workshop kl 13-15 i København. Kan du ikke deltage her, er det ikke et problem - al information kommer også i fælles onlineforum.

Du gennemgår en skræddersyet proces, som jeg guider - uge efter uge, dag efter dag.

Der er videoer, skriftlige refleksioner, inspiration, interviews og alverdens støtte til din proces. Du er medlem af fælles forum, hvor vi støtter hinanden - for underkend ikke værdien og styrken af at være i et fællesskab. Det du kan alene, kan du tidobbelt når du går sammen med andre.

HVEM KAN DELTAGE?
Forløbet er for alle der ønsker. det kræver ingen forudgående indsigt i hverken sig selv eller terapeutiske arbejdsmetoder. Jo mere bevidst og engageret du er, jo mere får du ud af det.

PRIS:
Pris for deltagelse i forløbet er 2495,- kr.
Early bird inden 1.12.2017: 1495,- kr.

Begrænset antal pladser:
Der er plads til 30 deltagere på forløbet.

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at skrive en mail til mig på louise@schonnemann.com. Du modtager herefter en skriftlig bekræftelse fra mig pr mail, hvor betalingsbetingelser er angivet. Når du har indbetalt din deltagerpris, er du endeligt tilmeldt.

Du modtager herefter information om forløbet og adgang gives til fælles online forum.

Læs mere om de praktiske detaljer på www.rydopiditliv.com eller www.mærklivet.dk